16 Eylül 2016 Cuma

THE PROMİSE - ERMENİ SOYKIRIMI(!) ÜZERİNE YENİ HOLLYWOOD FİLMİ

11 Eylül 2016'da gösterime girmiş, Ermeni Soykırımı(!) temalı, Batı dünyasının elinden çıkmış bir proje daha. Size de ironik gelmiyor mu? Bkz:


Koskoca bir kızılderili ırkının soyunu kurutmuş ABD'den, Başkurt Türklerini katletmiş Rusya'dan, Nanking Katliamını yapmış Japonya'dan, Azeri Türklerine Hocalı Katliamını yapmış Ermenistan'dan, Avrupa'nın göbeğinde Srebrenitsa Katliamını yapmış Sırbistan'dan ve daha nicesinden hiçbir yerde söz edilmezken her sene "Ermeni Soykırımı" adı altında gürültü çıkarmak, Batı dünyasının iki yüzlülüğünü kanıtlıyor. Bu iddiaları kullanarak Türkleri dış politikada pasif hale getirmeye çalışanlar, tabiri caizse bu iddiaların ekmeğini yiyorlar.

"Gelin tarihi kaynakları açalım, belgelere göre şu soykırım meselesini açığa kavuşturalım." dediğimizde reddetmeleri, her şeyi açıklıyor zaten. Ermenistan da dahil olmak üzere, hiçbir ülkenin umrunda olan sözde katledilmiş insanlar değil. Tek umursadıkları Türkiye'nin adının böyle çirkin meselelerle anılmasını sağlamak. "Bir yalanı ne kadar çok söylersen, inandırıcılığı o kadar artar" hesabı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder